Ege Postası
Geri

Posbıyık: Kestanekarası fırtınası bölgeyi sarsacak

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kestanekarası fırtınasının Perşembe günü ilçede etkili olacağını söyledi. Posbıyık, "Meteoroloji'den aldığımız bilgilere göre şiddetli yağış ve selden korkuluyor." dedi. Ereğli...
Posbıyık: Kestanekarası fırtınası bölgeyi sarsacak
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kestanekarası fırtınasının Perşembe günü ilçede etkili olacağını söyledi. Posbıyık, "Meteoroloji'den aldığımız bilgilere göre şiddetli yağış ve selden korkuluyor." dedi.

Ereğli Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı bugün saat 11.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde konuşan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Meteoroloji'den alınan bilgiler doğrultusunda kestanekarası olarak adlandırılan fırtınanın bu sene daha şiddetli geçeceği ve sel konusunda ciddi uyarıların geldiğini söyledi.

Belediye olarak 10 gün öncesinden oluşturulan kriz masasının çalışmalar yaptığını kaydeden Başkan Posbıyık, "Kestanekarası denilen fırtına bu bölgeyi sarsacak gibi. Bununla ilgili belediye olarak hazırlık içerisindeyiz. Belediyede kriz masasını kurduk. Arkadaşlarımız şu anda Ereğli'yi tarıyorlar. 10 gün evvelinden hazırlıklıyız zaten. Yapılması gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Meteoroloji'nin verdiği bilgilere göre şiddetli selden korkuluyor." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası