Ege Postası
Geri

Prof. Dr. Vatandaş, Hz. Muhammed'in yaşantısı örnek alınmalı

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Hz. Muhammed'in (sav) doğumundan vefatına kadar olan yaşantısının örnek alınması gerektiğini belirtti.        Kutlu...
Prof. Dr. Vatandaş, Hz. Muhammed'in yaşantısı örnek alınmalı
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Hz. Muhammed'in (sav) doğumundan vefatına kadar olan yaşantısının örnek alınması gerektiğini belirtti.

        Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde "Peygamberimiz (sav) ve İnsanlık Onuru' konulu bir konferans düzenlendi. Kelkit Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen konferansa, İlçe Müftüsü Abdullah Kır, Şiran Müftüsü Mevlüt Şahin, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş ve çok sayıda davetli katıldı.

        Sökmen köyü imamı İdris Yıldırım'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başlayan program, Prof. Dr. Celalettin Vatandaş'ın sunumuyla devam etti. İslamiyet hakkında bilgi veren Prof. Dr. Vatandaş, Hz. Muhammed'in hayatının her döneminin örnek alınması gerektiğini söyledi.

        Konuşmaların ardından ilahilerin seslendirildiği programda, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle öğrenciler arasından düzenlenen şiir yarışması ile imamlar arasında yapılan en iyi hutbe okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

        Program vatandaşlara; gül ve Kur'an-ı Kerim dağıtılmasıyla son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası