Ege Postası
Geri

Vali Lekesiz: Sorunlar, birliktelik sağlanırsa daha kolay çözüm bulur

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.        TÜMSİAD’ın ülke genelindeki 54. şubesinin Hatay'da...
Vali Lekesiz: Sorunlar, birliktelik sağlanırsa daha kolay çözüm bulur
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.

        TÜMSİAD’ın ülke genelindeki 54. şubesinin Hatay'da kurulduğu bilgisini veren Şube Başkanı Hasan Ertürk, amaçlarının dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye’yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturmak olduğunu söyledi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz de bir örgüt çatısı altında bulunmanın her zaman doğru sonuçlar vereceğini belirtti.

        Sorunların daha kolay çözülebilmesi açısından birlik ve beraberliğin önemine değinen Lekesiz, her alanda olduğu gibi iş dünyasında da acımasız bir rekabet olduğunu bu durumunda iş adamlarının dünkü alışkanlıklarıyla değil, günümüzün gerektirdiği şartlarda rekabet edebilmesini zorunlu kıldığını söyledi.

        Bu günü iyi analiz edip geleceği daha iyi kurgulayabilmek, düne göre çok daha önemli hale geldiğinin altını çizen Lekesiz "İşadamlarının olup bitenden haberdar olabilmeleri farklı konularda seminerler alabilmeleri, iş dünyasını ilgilendiren konularda, gelişmelerde bir çatı altında bilgilendirilmeleri, gibi benzer hadiseler gerçekten önemlidir. Bu saydığım faaliyetlerin hemen hepsini de tek tek yapmanız günümüz şartlarında çok zor. Ama bir çatı altında toplandığınızda tek başınızayken alamayacağınız ve yapamayacağınız hizmetleri tek çatı altında alabiliyorsanız bu sizin il, ülke ve dünya düzeyinde rekabet gücünüzünde artmasına yol açıyor." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası