Ege Postası
Geri

Ardahan'da hastalara gül takdim edildi

Ardahan İl Müftülüğü çalışanları, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip gül ve karanfil takdim etti. İl Müftüsü Galip Akın ve kur'an Kursu öğretmenleri, hastaların ve hastane çalışanlarının Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik...
Ardahan'da hastalara gül takdim edildi
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ardahan İl Müftülüğü çalışanları, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret edip gül ve karanfil takdim etti.

İl Müftüsü Galip Akın ve kur'an Kursu öğretmenleri, hastaların ve hastane çalışanlarının Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ederek, karanfil ve gül dağıttı. Yapılan ziyarette, yatan hastalara acil şifa dilenip, karşılıklı olarak hayır dualarda bulunuldu. Bazı hastalar ise ziyaret esnasında duygulandı. Gözyaşlarına boğulan bir hasta Hz. Peygamber (sav)'in adını duyunca heyecanlandığını belirterek gözyaşı döktü.

Kutlu Doğum’u büyük bir coşkuyla kutladıklarını aktaran müftü Galip Akın, "Bu hafta hastane yönetimi ve müftülük çalışanları olarak Efendimizin kutlu doğumunu hatırlamak, O’nu anmak, anlamak için hastalarımızı ziyarete geldik. Bu güzel günde hastalarımızın gönlünü almak, onların dualarına mazhar olmak ve onları onurlandırmak istedik. Ekip olarak bütün hastalara ulaşmaya çalışıyoruz. Gül takdim ediyoruz. Hastalarımıza acil şifalara diliyor, dua bekliyoruz." dedi.

Ardahan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Gökhan Demiral ise bu tür bir programdan dolayı da il müftülüğüne teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası