Ege Postası
Geri

Başkan Toçoğlu: Şehir için birlikte projeler üretebiliriz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Toçoğlu, şehir için birlikte çalışarak, ortak akılla projeler üretebileceklerini söyledi.         Adapazarı...
Başkan Toçoğlu: Şehir için birlikte projeler üretebiliriz
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Toçoğlu, şehir için birlikte çalışarak, ortak akılla projeler üretebileceklerini söyledi.

        Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen toplantıda konuşan Sakarya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilge Dikmen, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Dikmen, “Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak 'Sivil Toplum Kuruluşu Eylem Planı’nın oluşturulması, 'Dijital Çağın Karanlık Yüzü Aydınlanıyor', 'E-Atıklar Toplanıyor Sakarya Değerleniyor' projelerini hayata geçirdiklerini, şehre katkı vermeye çalıştıklarını kaydetti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise sosyal yaşamda aktif roller alan üyelerden kurulu meclisin kendileri için bir şans olduğunu belirtti. Bu şansın iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğünü anlatan Toçoğlu, "İnşallah bundan sonra daha fazla faaliyet değerlendirmesi içerisinde olacağız. Bu şehir hepimizin. Biz görevlerimizde geçici olarak bulunuyoruz. Milletimizin verdiği emaneti geçici olarak milletimiz adına kullanıyoruz. Şehrimizi hep birlikte kalkındırmak, gelecek nesillere daha yaşanabilir alanlar bırakmak için ortak hareket etmeliyiz. Hangi düşüncede olursak olalım, bizim çocuklarımız yaşayacak bu şehirde. Bu sebeple hep birlikte daha iyi projeler ortaya kaymalıyız." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası