Ege Postası
Geri

Romatem’e, 'Yılın Sağlık Yatırımı' ödülü verildi

Gazeteci Nurettin Soydan yönetimindeki Magazinci.com, Ataköy Shereton Oteli’nde düzenlediği ‘2012 Yılının En İyileri’ programında ünlüleri buluşturdu.     Medya ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı...
Romatem’e, 'Yılın Sağlık Yatırımı' ödülü verildi
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gazeteci Nurettin Soydan yönetimindeki Magazinci.com, Ataköy Shereton Oteli’nde düzenlediği ‘2012 Yılının En İyileri’ programında ünlüleri buluşturdu.

    Medya ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı programda 25 dalda yılın en iyileri ödüllendirildi. Sunuculuğunu Seray Sever’in yaptığı organizasyonda Samsun Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri’ne ‘Yılın Sağlık Yatırımı’ ödülü verildi. Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu’na ödülünü Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva takdim etti.

    Ebru Şallı, Erkan Petekkaya, Ali Kırca, Burcu Esmersoy, Tolgahan Sayışman, Ceyhun Yılmaz, Linet ve Nilgün Belgün gibi birçok yıldızın ve televizyoncunun ödül aldığı programda ‘Yılın Erkek Haber Spikeri’ ödülüne layık görülen NTV Haber Spikeri Erhan Ertürk’e ödülünü Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası