Ege Postası
Geri

MMO Samsun Şubesi, pompa semineri düzenledi

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, üyelerine yönelik yenilenebilir enerji, ısı pay ölçer ve kalorimetreler ile pompalar üzerine eğitim semineri düzenledi. Baymak Makine A.Ş. işbirliği ile Grand De Luxe Amisos Otel’de düzenlenen...
MMO Samsun Şubesi, pompa semineri düzenledi
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Makine Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, üyelerine yönelik yenilenebilir enerji, ısı pay ölçer ve kalorimetreler ile pompalar üzerine eğitim semineri düzenledi. Baymak Makine A.Ş. işbirliği ile Grand De Luxe Amisos Otel’de düzenlenen seminere çok sayıda makine mühendisi katıldı.

    Baymak Ürün Müdürü Makine Mühendisi Şahin Özkan, Güneş Pili Ürün Sorumlusu Makine Mühendisi Ezgi Yılmaz ve Pompa Uzmanı Makine Mühendisi Halil Özdemir’in sunumlarıyla katılımcıları bilgilendirdiği teknik eğitim seminerinde mühendislere, başta yenilenebilir enerji sistemleri, olmak üzere güneş pilleri, ısı pay ölçer ve kalorimetreler, duvar tipi yoğuşmalı kazan, kaskad sistemler ve frekans konvektörlü pompalar hakkında detaylı bilgi verildi.

    Düzenlenen seminerle ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Gökhan Koskos, odanın 2012-2013 çalışma programı kapsamında üyelerinin mesleki gelişimleri için eğitim ve seminerlere devam edeceklerini söyledi. Baymak Makine ve Sanayi A.Ş. Bölge Müdürü Gizem Şimşek ise her yıl düzenledikleri bölge toplantılarının ilkini bu yıl Samsun’da gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni ürünlerin sektöre tanıtımı ve eğitimlerini diğer illerde yapacaklarını vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası