Ege Postası
Geri

Bitlis'te 'Peygamber Sevgisi' konulu yarışmanın sonuçları belli oldu

Eğitim Bir-Sen Bitlis Şubesi'nin öğrencilere yönelik "Peygamber Sevgisi" konulu ödüllü şiir ve kompozisyon yarışmasının sonuçları belli oldu. Bitlis ve ilçelerinden 568 eserin yarıştığı yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde...
Bitlis'te 'Peygamber Sevgisi' konulu yarışmanın sonuçları belli oldu
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eğitim Bir-Sen Bitlis Şubesi'nin öğrencilere yönelik "Peygamber Sevgisi" konulu ödüllü şiir ve kompozisyon yarışmasının sonuçları belli oldu.
Bitlis ve ilçelerinden 568 eserin yarıştığı yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde birincilere laptop, ikincilere notebook ve üçüncülere de yarım altının ödül olarak verilecek.
Yapılan değerlendirme sonucunda ilkokul şiir yarışmasında, 4. sınıf öğrencisi Sümeyye Muğla birinci, Bitlis Merkeze bağlı Yolalan Yenimahalle Köyü İlkokulu'ndan Ercan Uğurlu ikinci, Güroymak Turgut Özal İlkokulu'ndan Halit Yağız üçüncü oldu.

Ortaokul öğrencileri arasında yapılan şiir yarışmasında Adilcevaz Selçuklu Ortaokulu'ndan Malik Erdoğan birinci, Tatvan Tuğ Ortaokulu'ndan İrem Beyza Açık ikinci, Adilcevaz İnönü Orta Okulu'ndan Hasan Emre Çevik üçüncü oldu.
Lise öğrencileri arasında yapılan kompozisyon yarışmasında ise Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi'nden Rumeysa Ballıkaya birinci, Adilcevaz Anadolu Lisesi'nden Selva Akbaba ikinci, Bitlis Nurullah Eren Anadolu Öğretmen Lisesi'nden Bahar Kardaş ise üçüncü oldu.
Eğitim Bir-Sen Bitlis Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamada yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin yakın zamanda yapılacak bir programla öğrencilere verileceğini açıklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası