Ege Postası
Geri

Erzincan'da 'Kutlu Doğum' anısına ebru sergisi açıldı

Kutlu Doğum Haftası kapsamında, Erzincan’da ebru ve folyo sergisi açıldı. Ahmet Seher Deniz Kız Kur’an Kursu öğrencileri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla açılan sergide, öğrencilerin yaptığı birbirinden...
Erzincan'da 'Kutlu Doğum' anısına ebru sergisi açıldı
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kutlu Doğum Haftası kapsamında, Erzincan’da ebru ve folyo sergisi açıldı. Ahmet Seher Deniz Kız Kur’an Kursu öğrencileri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla açılan sergide, öğrencilerin yaptığı birbirinden güzel eserler hafta süresince ziyarete açık kalacak.

Erzincan Müftüsü Burhan İşliyen, 'Kutlu Doğum Haftası'nın bir dizi faaliyetlerle kutlandığını söyledi. İşliyen, “Hz. Peygamber, Kur'an-ı Kerim'de alemlere rahmet olarak ifade ediliyor, anlatılıyor ve büyük, yüksek ve yüce bir ahlak üzere olduğu Cenab-ı Hak tarafından ifade buyruluyor. Peygamber Efendimiz (sav)'in ahlakını, güzel hayatını örnek almaya çalışırken, O'nun 'Allah güzeldir, güzeli sever' ifadeleri çerçevesinde bu güzelliklerden bir tanesini gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Ebru, geleneksel sanatlarımızın en güzel örneklerinden bir tanesidir. Bu sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Yardımcısı Ahmet Türköz ise sergide emeği bulunan kız Kur’an kursu öğrencilerine teşekkür etti. Serginin açılışının yapılmasının ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan ebru ve folyo eserlerinden oluşan eserler ziyarete açıldı.

Müftülük hizmet binasında düzenlenen ebru ve folyo sergisi açılışına Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Müftü Burhan İşliyen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, müftülük personeli ve Kur’an kursu öğrencileri katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası