Ege Postası
Geri

Din görevlileri ile Romanlar'ın maçında dostluk kazandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri ile Romanlar arasında oynanan dostluk maçında dostluk kazandı.         Karamürsel Müftülüğü'nce Mürsel...
Din görevlileri ile Romanlar'ın maçında dostluk kazandı
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri ile Romanlar arasında oynanan dostluk maçında dostluk kazandı.

        Karamürsel Müftülüğü'nce Mürsel Gazi Spor Tesisi'nde düzenlenen dostluk ve kardeşlik maçında, Karamürsel Din Görevlileri Derneği üyeleri ile Karamürsel Roman Kültür Sanat Derneği karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde Karamürsel Müftülüğü tarafından etli pilav ve ayran ikramı yapıldı. Karşılaşmayı kalabalık bir seyirci kitlesi izledi. Ferdi Gürses'in yönettiği maçı Roman Kültür Sanat Derneği üyeleri, 8-6 kazandı. Karşılaşmada din görevlileri 2 penaltı atışından faydalanamadı.

        Karamürsel Müftüsü Yılmaz Küçük, yaptığı açıklamada, kardeşlik, birlik ve beraberliğin önemini göstermek için yapılan karşılaşmada birlik beraberlik ve kardeşliği pekiştirdiklerini ifade etti.

        Roman Kültür Sanat Derneği Başkanı Ayhan İlik ise düzenlenen etkinlik dolayısıyla çok mutlu olduklarını, bu gibi aktivitelere gerçekten ihtiyaç olduğunu vurguladı. Türkiye'de kardeşlik, birlik ve beraberliğin artmasına bugünlerde daha çok ihtiyaç duyulduğunu dile getiren İlik, dernek bünyesinde bir ilahi ekibi kurduklarını ve bu gibi organizasyonlarda göreve hazır olduklarını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası