Ege Postası
Geri

Genç ozanların okuduğu ilahiler ayakta alkışlandı

Bayburt'ta ilk ve ortaokul öğrencilerinden oluşturulan genç ozan korusu, okuduğu ilahilerle ayakta alkışlandı. Bayburt İl Müftülüğü'nce Şair Zihni Kültür Merkezi'nde 'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında düzenlenen programa ilgi büyük...
Genç ozanların okuduğu ilahiler ayakta alkışlandı
Haberler / Genel
18 Nisan 2013 Perşembe 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayburt'ta ilk ve ortaokul öğrencilerinden oluşturulan genç ozan korusu, okuduğu ilahilerle ayakta alkışlandı.

Bayburt İl Müftülüğü'nce Şair Zihni Kültür Merkezi'nde 'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında düzenlenen programa ilgi büyük oldu. 65 ilk ve ortaokul öğrencisinden oluşan genç ozan korusunu dinlemeye Bayburt Valisi Hasan İpek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Hafta dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak hazırlanan 'Peygamber sevgisi ve insanlık onuru' konulu, kompozisyon ve şiir yarışmaları ve Kur'an-ı Kerim yarışmasında dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

Öğrenciler, sınıf öğretmeni Erdoğan Şahin'in şefliğinde ilahiler ve 'Gel Ey Nebi' şiirini okuyan öğrenci coşkuyla alkışlandı. Bayburt Valisi Hasan İpek, “Günahsız ağızların Efendimiz (sav)'i zikredişleri ne güzel. Bu güzide topluluk ile bir arada olmak çok farklı bir duygu. Tek dileğim o ki; Peygamber Efendimiz'in 'Liva-il hamd sancağı' altında birlikte oluruz inşallah.” dedi.

Program sonunda korodaki tüm öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. İşadamı Kurban Yazoğlu öğrencilere birer bisiklet hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası