Ege Postası
Geri

“Putin’in emirlerinin yüzde 40’ını ancak yapabildik”

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, 2012’de Kremlin’den gelen emirlerin yaklaşık yüzde 40’ını ancak yerine getirebildiklerini söyledi.Rusya parlamentosu alt kanadı Duma’da gerçekleşen oturumda konuşan Medvedev, “Başkan Vladimir Putin’in...
“Putin’in emirlerinin yüzde 40’ını ancak yapabildik”
Haberler / Dünya
18 Nisan 2013 Perşembe 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, 2012’de Kremlin’den gelen emirlerin yaklaşık yüzde 40’ını ancak yerine getirebildiklerini söyledi.

Rusya parlamentosu alt kanadı Duma’da gerçekleşen oturumda konuşan Medvedev, “Başkan Vladimir Putin’in emirlerinin yüzde 40’ını yerine getirebildik. Biz süreci hızlandırmak için çalışıyoruz. Uzun vadeli perspektifler açısından kaliteli bir şekilde işlerin yerine getirilmesine de önem veriyoruz.” dedi.

Bu arada Rus liderin halkın sorularına cevap vereceği tarih de belli oldu. 25 Nisan’da yayınlanacak program çerçevesinde Putin, halktan gelecek sorulara cevap verecek. Birinci Kanal, Rossiya 1 ve Rossiya 24 kanallarının yanı sıra, Mayak, Vesti FM ve Rusya Radyosu programı canlı olarak yayınlayacak.

Kremlin’den yapılan açıklamada Putin’in son on yıldır devam ettirdiği gelenek çerçevesinde ekonomik, siyasi ve sosyal konularda vatandaştan gelen sorulara kamuoyu önünde cevap verdiği belirtildi. Putin’e sorular internet, telefon ve mektupla yöneltilebilecek. Sorular için çağrı merkezi ise programdan dört gün önce çalışmaya başlayacak.

Putin 2011’de 4 saat 26 dakika canlı yayında 88 soruyu cevaplandırarak rekor kırmıştı. Ülkenin farklı bölgelerine yerleştirilen canlı yayın araçları ile de soru yöneltilebileceğine değinen Kremlin basın sözcüsü Dmitri Peskov, soruların önceden hazırlanmadığını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası