Ege Postası
Geri

Ramazan Sokağı’nda etkinlikler başladı

Ödemiş Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi kurulan Ramazan Sokağı’nda etkinlikler başladı. Ulus Meydanı Saracoğlu Stadyum önünde kurulan stantta yapılan meddah, ilizyon ve orta oyun gösterileri vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.
Ramazan Sokağı’nda etkinlikler başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Haziran 2016 Cumartesi 13:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Vatandaşların iftar sonrası ailesiyle birlikte rahat vakit geçirebileceği bir ortam olan Ramazan Sokağı’nda, düzenlenen aktivitelerle eski Ramazanların canlandırılması ve çocuklara aktarılması amaçlanmaktadır. Ramazan ayı süresince her akşam yapılacak etkinliklerde; meddah, semazan, karagöz-hacivat, orta oyun,  ilüzyon gösterileri ile  tasavvuf  ve Türk Sanat Müziği dinletileri yer alacak. Ramazan Sokağında açılan stantlarda da unutulmaya yüz tutmuş el zanaatları ve hediyelik eşyalar sergilenmektedir.

Ramazan Sokağı’ndaki stantlara ziyaret

Ödemiş Belediye Başkanın eşi Nevin Badem, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, Meclis Üyesi Özlem Katırcı ve bazı meclis üyelerinin eşlerinin katılımıyla birlikte Ramazan Sokağı’nda stant açan esnafı ziyaret etti. Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbet edildi. Vatandaşlar, Ramazan sokağının kentte bir canlılık getirdiği için teşekkür etti.

Muhtarlarla iftar

Ödemiş Belediyesi Nikah- Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve eşleri katıldı.

Ödemiş’in en uçtaki dağ mahallesinden merkezdeki mahalle muhtarına kadar birçok muhtarın davete katılmasından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Mahmut Badem; “Güneyden kuzeye 85 km, doğudan batıya 76 km mesafede dağınık bir şekilde olan hizmet alanımızın her köşesindeki insanımızın ihtiyacını bilmemiz, derdini duymamız mümkün değil.  Sizler bizim en iyi temsilcilerimizsiniz. Muhtar olmak kolay değil. Sizler mahallenizde yaşayanların ihtiyaçlarını, sıkıntıların bilen en iyi kişilersiniz. Çözüm içinde bizlere aktararak, onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorsunuz. 26 aydır sizlerle et ve tırnak gibi bir bütün olduk. Uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman bizlerle birlikte oldunuz, sizlere teşekkür ediyoruz. Son dönemde Ankara’ya sık sık ziyaretlerim oldu. Kentimize ve projelerimize destek için yetkililerle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu yüzden mahalle ziyaretlerimiz, gerçekleştiremedik. Ama Bayramdan sonra çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz hızla devam edecek.  Ödemiş merkeze doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. 8 ayrı ekiple yürütülen çalışmalar kapsamında kentimizin her yerinde kazılar var. Bu yüzden çok şikayet alıyoruz. Çalışmaların en kısa zamanda bitmesi için gayret sarfediyoruz. Doğalgaz için ilk çalışmaların başladığı yer Şoförler sitesinden itibaren kazılan yerler kapatılmaya başlandı” dedi.

Başkan A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem daha sonra  iftar katılan muhtarlar ve eşleriyle tek tek sohbet etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası