Ege Postası
Geri

Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi

Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tasavvuf konserleri, sohbetler, tiyatro gösterileri, halk oyunları gösterileri ve Türk sanat müziği konserleri...
Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi
Haberler / Genel
18 Temmuz 2013 Perşembe 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tasavvuf konserleri, sohbetler, tiyatro gösterileri, halk oyunları gösterileri ve Türk sanat müziği konserleri Cacabey Cami önünde Kırşehirlilerle buluşuyor.

        Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan etkinliklerine ilginin giderek arttığını belirtti. Başkan Bahçeci, "Kırşehir Belediyesi olarak başlattığımız ve Ramazan ayı boyunca her gün devam edecek etkinliklere ilgi giderek artmakta. Bu yıl etkinliklerimizi daha yoğun programla düzenleyerek unutulmaya yüz tutmuş Ramazan eğlencelerinin yaşatılması ve halkımıza Ramazan coşkusunu yaşatmak için tasavvuf konserleri, sohbetler, tiyatro gösterileri, halk oyunları gösterileri ve Türk sanat müziği konserleri düzenliyoruz. Etkinliklerimiz her gün teravih namazı sonrası başlıyor." dedi.

        Tasavvuf konserleri kapsamında Ömer Faruk Güney, Bedirhan Gökçe, Grup Dergah-Sinan Yağmur ve Hidayet Can’ı ağırladıklarını belirten Başkan Bahçeci, vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası