Ege Postası
Geri

Ramazan’da 2 bin aileye giyim ve gıda yardımı yapılacak

Bülbülzade Vakfı Yardım Komisyonu’nun 'Bir Çocukta Siz Giydirin' sloganı ile her yıl Ramazan ayında organize ettiği 'Ramazan Yardımları' başladı. 4 Ağustos tarihine kadar devam edilecek dağıtımlarla 2 bin aileye giyim ve gıda yardımı...
Ramazan’da 2 bin aileye giyim ve gıda yardımı yapılacak
Haberler / Genel
23 Temmuz 2013 Salı 18:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bülbülzade Vakfı Yardım Komisyonu’nun 'Bir Çocukta Siz Giydirin' sloganı ile her yıl Ramazan ayında organize ettiği 'Ramazan Yardımları' başladı. 4 Ağustos tarihine kadar devam edilecek dağıtımlarla 2 bin aileye giyim ve gıda yardımı yapılacak.

Ramazan ayıyla ihtiyaç sahibi insanlara yapılar yardım rakamları hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Veritabanında kayıtlı bulunan 2 bin aileye yardım merkezlerinden giyim ve gıda yardımı yapılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gaziantep’teki sivil toplum turuluşlarına 5’er aile verilirken, Gaziantep genelindeki tüm camilerindeki imam hatiplere de 3’er aile kontenjan verilerek toplumun her kesiminden insana yardımlar ulaştırmış olacak.

Her yıl yapılan yardımlardan farklı olarak bu yıl Gaziantep’te sığınmacı olarak yaşayan Suriyeli ailelere de kontenjan ayıran Bülbülzade Vakfı, yardımların son 4 gününü Suriyeli ailelere ayıracak. Böylece 4 gün boyunca yaklaşık 500 Suriyeli aile de giyim ve gıda yardımından faydalanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası