Ege Postası
Geri

Redhack operasyonu: 12 gözaltı

Arka Sıradakiler dizisindeki Saffet rolüyle ünlenen, ardından Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı Hayat Devam ediyor dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Barış Atay, gözaltına alındı
Redhack operasyonu: 12 gözaltı
Haberler / Güncel
22 Kasım 2013 Cuma 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - Ankara Siber Suçlarla Mücadele Ekipleri'nin yürüttüğü operasyon kapsamında Redhack ile bağlantılı olduğu öne sürülen, aralarında dizi oyuncusu Barış Atay'ın da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.

Gezi eylemlerinin ardından yaklaşık 5 aydır yürütülen soruşturma sonucunda bugün düğmeye basıldı. Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere 30 adrese baskın yapıldı. Operasyon kapsamında aralarında aralarında dizi oyuncusu Barış Atay'ın da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Ankara'da sorgular devam ediyor, diğer illerde gözaltına alınanlar da Ankara'ya getirilecek.

BARIŞ'A TWITTER'DAN DESTEK

Oyuncu Yasemin Allen Twitter sayfasına yazdığı "Onurlu bir insan, haksızlık karşısında susmayan bir arkdaşımızdır. Gözaltına alınması güç gösterisidir, yanlıştır" notuyla Barış Atay'a destek verdi.

Berna Laçin ve Şebnem Sönmez sayfalarında yayınladıkları mesajlarla Barış Atay'a destek oldu. Atay'ın hayranları da #barisatay ve #BarisAtayYalnizDeğildir hashtag'i ile sosyal medyada onlarca mesaj yayınladılar.

Avukat Efkan Bolaç twitter hesabından, oyuncu Barış Atay'ın Havaalanında gözaltına alınarak evinde arama yapıldığını ve Redhack'le bağlantılı olarak işlem yapıldığını ve Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğünü paylaştı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası