Ege Postası
Geri

Refik Şevket İnce’deki yol sorununa son

Bayraklı Belediyesi, Refik Şevket İnce Mahallesi halkına uzun yıllardır sıkıntı veren yol sorununu giderdi.
Refik Şevket İnce’deki yol sorununa son
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Ekim 2012 Perşembe 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yıllardan bu yana toz toprak durumda olan 2148/1 sokağa 150 metreküplük beton dökerek bölge halkının sıkıntısına son verdi. Bitmek üzere olan çalışmaları yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bölgenin kronik sıkıntısı olan yol sorununu giderdiklerini çevre düzenlemeleriyle yolu halkın toz topraktan kurtulduğunu söyledi.

Söz verdi, yaptı

Refik Şevket İnce Mahallesi 2148/1 sokakta toz toprak olan yola beton dökülerek sorunların çözüldüğünü dile getiren mahalle sakinleri; ’’Başkanımız daha önce sokağımıza geldi sorunlarımız dinledi. 30 yıldır yapılmayan yol için başkanımıza çok teşekkür ederiz. Söz verdi, yaptı’’ dediler.

Çevre düzenlemesi de yapılacak

Refik Şevket İnce mahallesindeki çalışmaları yakından takip eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ mahalle sakinlerinin toz topraktan kurtulduğunu dile getirerek, çalışmaların devam edeceğini yolun dere kenarına korkulukların yapılacağını, mahalle sakinlerinin tüm isteklerinin dikkate alındığı bu talepler doğrultusunda tüm sorunların çözüleceğini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası