Ege Postası
Geri

Roberto Carlos'un Sivas'a gelişi rötar yaptı

Sivasspor’da Roberto Carlos, kupa maçı nedeniyle gelişini erteledi. Carlos, Rusya'daki takımının kupa maçı sonrası Pazar günü İstanbul’a gelecek, ardından ise Sivas’a geçecek. Rusya Ligi'nde mücadele eden Anzhi Makhachkala takımında...
Roberto Carlos'un Sivas'a gelişi rötar yaptı
Haberler / Spor
29 Mayıs 2013 Çarşamba 13:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sivasspor’da Roberto Carlos, kupa maçı nedeniyle gelişini erteledi. Carlos, Rusya'daki takımının kupa maçı sonrası Pazar günü İstanbul’a gelecek, ardından ise Sivas’a geçecek.

Rusya Ligi'nde mücadele eden Anzhi Makhachkala takımında Sportif Direktörlük yapan Roberto Carlos’un takımının kupa maçı oynayacak olması nedeniyle gelişini ertelediği öğrenildi.

Rusya’da geçtiğimiz hafta sonu oynanan son lig maçıyla birlikte Türkiye’ye gelerek kendisini 3 yıllığına Sivasspor’un hocası yapacak imzayı atması beklenen Roberto Carlos bir hafta daha rötar yaptı. Carlos’un kupa maçının ardından İstanbul’a gelerek Başkan Mecnun Otyakmaz ile görüştükten sonra Sivas’a gelerek tesisleri ve stadı inceleyeceği ve görkemli bir törenle imza atacağı öğrenildi.

Öte yandan Sivasspor’da yerli ve yabancı transfer çalışmaları Roberto Carlos’un imzasından sonraya kaldı. Kırmızı-beyazlılar transfer çalışmalarını teknik direktörün isteği doğrultusunda sürdürecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası