Ege Postası
Geri

Rumlar, erzaklı konsere yoğun ilgi gösterdi

Kıbrıslı Rum ve Yunan 40'tan fazla sanatçı Larnaka'daki Finikudes sahilinde gerçekleştirilen dayanışma konserinde bir araya geldi. Konser bileti için para yerine bağışladıkları erzaklarla doyasıya eğlenen müzik severler, ekonomik krizin...
Rumlar, erzaklı konsere yoğun ilgi gösterdi
Haberler / Dünya
29 Mayıs 2013 Çarşamba 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kıbrıslı Rum ve Yunan 40'tan fazla sanatçı Larnaka'daki Finikudes sahilinde gerçekleştirilen dayanışma konserinde bir araya geldi.

Konser bileti için para yerine bağışladıkları erzaklarla doyasıya eğlenen müzik severler, ekonomik krizin stresini atmaya çalıştı. Güney Kıbrıs'ta bu yönde ikincisi düzenlenen konserde toplamda 135 tondan fazla temel ihtiyaç ürünü toplandı.

Larnaka'daki Finikudes sahilinde düzenlenen dayanışma konserine Rumlar yoğun katılım gösterdi. 30 binden fazla kişinin katıldığı konserde, makarnadan kuru fasulyeye temel ihtiyaç malzemesi toplandı. Sosyal yardımların durduğu Kıbrıs Rum Kesimi'nde toplanan bu erzaklar ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Konsere, Diyonisis Savvopulos, Anna Vissi, Evridiki, Mihalis Hacıyannis gibi onlarca ünlü Rum ve Yunan sanatçı, karşılığında herhangi bir ücret almaksızın katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası