Ege Postası
Geri

Rus komandoların tahta ve tuğlayla imtihanı

Rus komandoların, tahta ve tuğla kırmak için gösterdikleri inat kameraya yansıdı. İnternette yayınlanan görüntülerde komandolar, bir askeri törende dövüş tekniklerini sergiliyor. Bir askerin diğerinin vücudu üzerinde tahtayı kırmaya çalışması...
Rus komandoların tahta ve tuğlayla imtihanı
Haberler / Dünya
8 Mayıs 2013 Çarşamba 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rus komandoların, tahta ve tuğla kırmak için gösterdikleri inat kameraya yansıdı. İnternette yayınlanan görüntülerde komandolar, bir askeri törende dövüş tekniklerini sergiliyor.
Bir askerin diğerinin vücudu üzerinde tahtayı kırmaya çalışması ilginç görüntülere sahne oldu. Bir askerin arkadaşının sırtına ve bacaklarına defalarca vurduğu yaş tahtanın kırılmaması komandoları çileden çıkartıyor.

Diğer görüntüde ise bir komando 3 tuğlayı yerde eliyle kırmaya çalışıyor. En üstteki tuğla kırılmayınca Rus asker zor anlar yaşıyor. Tuğlanın kırılmamasına sinirlenen daha sonra arkadaşının elinde kırmaya çalışıyor. Askerin bu çabası da sonuç vermiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası