Ege Postası
Geri

Rusya’da aşırı hızlı araç otoyolu birbirine kattı

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan araç, otoyolunu birbirine kattı. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı.Bir aracın ön kamerasına yansıyan görüntülerde, Jukovski köprüsünde “Subaru”...
Rusya’da aşırı hızlı araç otoyolu birbirine kattı
Haberler / Dünya
28 Haziran 2013 Cuma 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya’nın St. Petersburg şehrinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan araç, otoyolunu birbirine kattı. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Bir aracın ön kamerasına yansıyan görüntülerde, Jukovski köprüsünde “Subaru” marka mavi renkli aracın otoyolda hızla ilerlediği ve önündeki araçları sağlı sollu makas atarak geçtiği görülüyor.

Önündeki trafiğe aldırmadan hızını düşürmeyen araç, önündeki bir otomobili sağdan geçmek istediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek araca çarpıyor.

Daha sonra karşı yola geçen araç, yoldan geçen başka bir otomobile çarpıyor. Kaza sonucu otoyol adeta savaş alanına dönerken, olayda can kaybı yaşanmaması sevindirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası