Ege Postası
Geri

Rusya’da kanlı saldırıda ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi, zanlı yakalanamadı

Rusya’nın Ukrayna sınırında bulunan Belgorod kentinde av malzemeleri satışı yapan bir dükkana giren saldırgan aldığı silahla içerde ve dışarıda rastgele ateş açtı. Feci saldırıda biri 14 yaşında kız çocuğu olmak üzere 6 kişi...
Rusya’da kanlı saldırıda ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi, zanlı yakalanamadı
Haberler / Dünya
22 Nisan 2013 Pazartesi 19:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya’nın Ukrayna sınırında bulunan Belgorod kentinde av malzemeleri satışı yapan bir dükkana giren saldırgan aldığı silahla içerde ve dışarıda rastgele ateş açtı.

Feci saldırıda biri 14 yaşında kız çocuğu olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti. Yaralı kurtulan 5 kişinin tedavileri ise sürüyor. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişinin daha ölmesi üzerine 5 olarak açıklanan ilk kayıp rakamı altıya yükseldi.

Lüks marka araçla olay yerinden uzaklaşan saldırganın kimliği belirlendi. Polis Sergey Pomazun (32) olarak tespit ettiği zanlıyı her yerde arıyor. Zanlının yakalandığına ilişkin gün içinde gelen haberler polis yetkilileri tarafından doğrulanmadı. Polis ikinci bir saldırgan olduğu yönünde basında yer alan haberleri de yalanladı.

Interfax’a saldırganla ilgili bilgi veren yerel polis yetkilileri, daha önce saldırganın dört kez suça karıştığı ile ilgili kaydı olduğunu söyledi. Daha çok hırsızlık suçlarından polis kaydına giren saldırganın kullandığı araç da bulundu.

Saldırganın soygun için mağazaya geldiği, dükkan içinde bulunan 3 kişiyi ve dışarıda bulunan 3 kişiyi öldürdüğü belirtiliyor.

Belgorod Belediye Başkanı Sergey Bojenov kentteki tüm kutlamaları iptal ederek bir günlük yas ilan etti. Belediye Başkanı kurbanların ailelerine gerekli yardımın yapılacağını söyledi. Moskova’nın 700 kilometre güneyinde olan kentin nüfusu 700 binin üzerinde.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası