Ege Postası
Geri

SBS'ye Zaferfen ve Anafen damgası

Sınavlarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Zaferfen Dersanesi, YGS VE LYS sınavlarından sonra SBS'de de 1.'liği kimseye kaptırmadı. Anafen Şubesi öğrencisi Ahmet Batuhan Bayraktar, SBS'de 496,025 yerleştirme puanı ile Trabzon...
SBS'ye Zaferfen ve Anafen damgası
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sınavlarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Zaferfen Dersanesi, YGS VE LYS sınavlarından sonra SBS'de de 1.'liği kimseye kaptırmadı. Anafen Şubesi öğrencisi Ahmet Batuhan Bayraktar, SBS'de 496,025 yerleştirme puanı ile Trabzon birincisi ve Türkiye 198'incisi oldu. Bayraktar'ın yanı sıra Trabzon 2, 3, 5, 7, 8 ve 9.’su da su da Zaferfen Dersanesi Anafen Şubesi öğrencilerinden çıktı.

Zaferfen Dersaneleri Genel Müdürü Arif Kapar, açıklanan sonuçlar sonrası elde edilen başarıların sürpriz olmadığını söyledi. Zaferfen'in Trabzon merkez ve ilçelerinde bir marka olduğunu dile getiren Kapar, "Öğrencilerimiz, YGS ve LYS'den sonra son açıklanan SBS’de de güzel sonuçlar elde etti. Bir öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplandırarak Trabzon 1.'si oldu. Bu öğrencimizle birlikte 7 öğrencimiz Trabzon'da ilk 10'a girdi." dedi.

Başarıların elde edilmesinde önemli fedakarlıkların olduğuna dikkat çeken Kapar, "Bu başarı sadece bir yıllık çalışmanın ürünü değildir. Uzun süreli ve programlı çalışmanın sonucu bu başarılar elde ediliyor. Trabzon'umuza bu önemli başarıyı kazandıran başta öğrencilerimize, ailelerine, onların eğitiminde önemli katkısı olan Özel Alparslan Ortaokuluna, Özel Gülaharhatun Ortaokuluna, Sayvan Ortaokuluna ve dersane çalışanlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.

GÜLBAHAR HATUN'DAN İLK 10'DA 3 DERECE
Öte yandan, Trabzon'un başarıı eğitim kurumlarından Özel Gülbaharhatun Koleji'nden de SBS sonuçlarına göre Trabzon genelinde ilk 10'da 3 öğrencisi yer aldı. Okul öğrencilerinden Fatih Mecidiye Trabzon 2.'si, Merve Anise Özdemir Trabzon 7.'si ve Nursima Zamanis ise Trabzon 8.'si oldu. Ayrıca sınava giren 48 öğrencinin tümü sınavı kazanarak yüzde 100 kazandırma başarısı elde etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası