Ege Postası
Geri

SODES kapsamında cezaevinde bilgisayar laboratuvarı açıldı

Muş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kurulan bilgisayar laboratuvarı hizmete açıldı.    Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse edilen, Muş İl Valiliği Koordinesinde...
SODES kapsamında cezaevinde bilgisayar laboratuvarı açıldı
Haberler / Güncel
26 Haziran 2013 Çarşamba 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında kurulan bilgisayar laboratuvarı hizmete açıldı.

    Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES kapsamında finanse edilen, Muş İl Valiliği Koordinesinde E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile Lale Kadın Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü 'Hamurlu Eller Bilgi Yönetiyor' isimli bilgisayar projesi tamamlanarak bilgisayar laboratuvarı hizmete girdi.

    Bilgisayar laboratuvarının açılış töreninde bir konuşma yapan Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, “Ceza infaz kurumumuzda kadın hükümlü ve tutuklular bulunmaktadır. Bu hükümlü ve tutuklular cezaları bittiği halde toplumdan dışlanmakta, ne kendi aileleri ve nede evli oldukları aileler sahip çıkmamaktadırlar. Toplumdan dışlanma, hayata küsme gibi bir durumla karşı karşıya kalan bayan hükümlü ve tutuklular başta olmak üzere ceza infaz kurumumuzda bulunan hükümlü ve tutukluların tümünü hayata hazırlamak tahliye sonrası iş bulmalarına yardımcı olmak maksadıyla Lale Kadın Derneği ile işbirliği ile yapılarak bu proje hayata geçirilmiştir. Başta Sayın Valimiz olmak üzere SODES yetkililerine, İşbirliklerini bizden esirgemeyen Lale Kadın Derneği'ne projede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası