Ege Postası
Geri

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Şehir Hastanesi arazisini inceledi

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Doğanköy köyüne yapılması planlanan Şehir Hastanesi arazisinde incelemelerde bulundu.Türkiye Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Mahmut Celal Bayar’ın vefatının yıl dönümü...
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Şehir Hastanesi arazisini inceledi
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 19:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Doğanköy köyüne yapılması planlanan Şehir Hastanesi arazisinde incelemelerde bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Mahmut Celal Bayar’ın vefatının yıl dönümü anma törenine katılmak üzere Bursa’ya gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, kentin sağlık sorunlarıyla ilgili bir dizi toplantı ve incelemelerde bulundu.

Vali Münir Karaloğlu’ndan, Bursa’nın sağlık sorunlarıyla ilgili brifing alan Kafkas, daha sonra Atatürk Caddesi’nde bulunan tarihi Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından karşılanan Kafkas ve Vali Münir Karaloğlu, Birlik Vakfı tarafından düzenlenen yaz okuluna katılmak üzere Bulgaristan’dan gelen öğrencilerle meclis salonunda bir araya geldi.

Altepe’nin makamında bir süre baş başa görüşen Kafkas ve Karaloğlu, beraberindeki AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Yavuz Baştuğ’la birlikte Doğanköy köyüne yapılması planlanan Şehir Hastanesi arazisinde incelemelerde bulundu. Yetkililerden, hastane projesi üzerinde bilgi alan Bakan Yardımcısı Kafkas ve Vali Münir Karaloğlu, incelemelerinin ardından buradan ayrıldı.

VALİ KARALOĞLU’NA ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR

Bu arada, geçtiğimiz hafta valilik makamına oturan Vali Münir Karaloğlu, bir yandan açılış ve törenlere katılırken, diğer yandan da kendisine ‘hayırlı olsun’ tebrikleri için gelen misafirlerini makamında ağırlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası