Ege Postası
Geri

Sağlık çalışanları öfkeli ve kırgın

DENİZLİ’de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) üyeleri, hastane önünde açıklama yaparak sağlık sistemini eleştirdi.
Sağlık çalışanları öfkeli ve kırgın
Haberler / Ege
14 Mart 2013 Perşembe 17:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Denizli - Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde öğle tatilinde toplanan SES Denizli Şubesi üyesi yaklaşık 50 sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı’nı sorunlarla kutladıklarını söyledi. Grup adına açıklama yapan SES Denizli Şubesi Sekreteri Şerife Sarıca, 14 Mart Tıp Bayramı’nı artık öfke ve düş kırıklığı içerisinde kutladıklarını belirterek, “Duymayan kulağa, görmezden gelen göze, her geçen gün yükselen sesimizle haykırmak istiyoruz. 10 yıldır taşeron çalıştırılan kadroyla sağlık sektörü önemli bir şekilde tehlike içerisine atılıyor. 10 yıldır sağlıkta dönüşüm olarak nitelendirilen sistemle, güvensiz ve korumasız bir şekilde çalışıyoruz. Yaşananlarla artık sağlık hizmeti bir hak olmaktan çıktı, paran kadar sağlık sistemine geçildi” dedi.

Sendika olarak sağlıkta dönüşüm projesinin sonuna kadar karşısında olacaklarını belirten Sarıca, mücadelelerinin kararlılıkta devam edeceğini söyledi. Grup basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası