Ege Postası
Geri

Sahte diploma memuriyetten etti

İZSU’da Ekim ayında müfettişlerin ihbar üzerine Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Avkıran’ın işe girişte verdiği ODTÜ İşletme Fakültesi Ekonomi Bülümü diplomasının sahte olduğunun belirlenmesiyle Büyükşehir Belediyesi’ni sarsan skandal sonrası Avkıran’la ilgili kurumda disiplin süreci başlatıldı.
Sahte diploma memuriyetten etti
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Kasım 2012 Çarşamba 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR -Yapılan şikayet nedeniyle de Savcılık resmi belgede sahtecilik soruşturması başlattı. Savcılık’a verdiği ifadede işsizlik ve çaresizlikten bir diploma fotokopisi üzerine kendi adını yazdığı yönünde ifade veren Avkıran’la ilgili İZSU Genel Müdürlüğü de son kararını verdi. İZSU Genel Müdürlüğü, Avkıran’ın memuriyetine son verdi. İZSU’yla ilişiği de kesilen Avkıran bu kararların tebligatı yapıldı. Üniversite mezunu olarak 1993 yılından bugüne kadar elde ettiği maaş kazanımlarıyla ilgili hesaplamanın da yapıldığı, Avkıran’ın borçlandırılacağı belirtildi.(Utku Bolulu-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası