Ege Postası
Geri

Sakız Adası açıklarında silah yüklü bot ele geçirildi

Ege Denizi’nde Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanan silah yüklü botla ilgili 4 kişinin tutuklandığı öğrenildi. Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri, Sakız Adası’ndan Türkiye’ye getirilmeye çalışılan silah ve patlayıcı...
Sakız Adası açıklarında silah yüklü bot ele geçirildi
Haberler / Güncel
31 Temmuz 2013 Çarşamba 05:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ege Denizi’nde Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalanan silah yüklü botla ilgili 4 kişinin tutuklandığı öğrenildi. Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri, Sakız Adası’ndan Türkiye’ye getirilmeye çalışılan silah ve patlayıcı mühimmat yüklü bir bot ele geçirdi.

Botta yakalananlardan ikisinin Yunanistan vatandaşı, ikisinin ise Türkiye vatandaşı olduğu, Türk vatandaşı olan 2 kişinin de terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları ve silahlı eylem yapmak üzere İzmir’e gitmeye çalıştıkları ileri sürüldü.

Yunan makamları tarafından ele geçirilen botta, 2 adet tanksavar, 4 adet el bombası, iki tabanca, çok sayıda mermi ve patlatılmaya hazır el yapımı bomba ele geçirildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası