Ege Postası
Geri

Salih Fırat geri adım atmadı!

Birgül Ayman Güler'in açıklamalarının ardından partisinden istifa eden Salih Fırat'tan flaş açıklama...
Salih Fırat geri adım atmadı!
Haberler / Politika
25 Ocak 2013 Cuma 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de istifa krizi devam ediyor. Birgül Ayman Güler'in sözlerinin ardından partisinden istifa eden CHP'lli Fırat'ın istifasını geri çekeceği iddia ediliyordu. Gürsel Tekin'in de bu yaptığı açıklama o yöndeydi. Ancak beklenen olmadı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Fırat' Partimden istifa ederek, bağımsız milletvekili olarak devam etmeyi uygun gördüm.' dedi.

Birgül Ayman Güler'in TBMM’de görüşülen ‘Anadilde Savunma’ tartışmaları sırasında söylediği 'Türk ulusuyla Kürt milliyetini eşit, eş değerde gördüremezsiniz' açıklamasının ardından partisinden istifa eden Salih Fırat açıklama yaptı.

CHP'den istifa eden Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, ''Bugüne kadar yaşanan süreç nedeniyle, partimden istifa ederek, bağımsız milletvekili olarak devam etmeyi uygun gördüm.

Bundan sonra da, eşitlikçi ve özgürlükçü bir anlayış temelinde, genelde tüm Türkiye halklarının özelde Adıyamanlı hemşehrilerimin emrinde bağımsız milletvekili olarak çalışmalarımı sürdüreceğim'' dedi. (internethaber)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası