Ege Postası
Geri

Samanyolu Okulları’ndan Besni’ye gönül köprüsü

Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları kardeş okul projesi kapsamında öğretmen, öğrenci ve veliler ile birlikte Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Uzunkuyu Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulun ihtiyaçlarını karşılayan öğrenciler,...
Samanyolu Okulları’ndan Besni’ye gönül köprüsü
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları kardeş okul projesi kapsamında öğretmen, öğrenci ve veliler ile birlikte Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Uzunkuyu Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulun ihtiyaçlarını karşılayan öğrenciler, daha sonra birlikte yaptıkları derste paylaşım duygusunu yaşayarak gönül köprüsü kurdu.

    Eskişehir Samanyolu Okulları adına 3 yönetici ve bir grup gönüllü veli toplanan yardımları Adıyaman Besni Uzunkuyu Köyü İlkokulu ve Ortaokulu’na teslim etti. Okul girişinde yöresel halay ekibiyle karşılanan Eskişehir ekibi için köy muhtarı da bir kurban kesti. Yapılan törende konuşan Uzunkuyu Köyü İlk ve Ortaokulu Müdürü Fethi Yarar, okullarının geçen yılki SBS’de Besni’nin en başarılı okulu olduğunu hatırlattı ve bu kardeşlik projesiyle öğretmen ve öğrencilerinin daha da motive olacağını belirtti.

    Samanyolu Okulları adına konuşma yapan Özel Ümit İlk ve Ortaokulu Müdürü Zafer Çetin de, okullarının Eskişehir’de hem SBS’de ve LYS’de en başarılı okul olduklarını dile getirdi. Bu tür faaliyetlerin kaynaşmayı, başarıyı artıracağını belirterek Yunus Emre’nin sevgi diliyle tüm dünyanın kenetlenebileceğini söyledi.

    Daha sonra Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün başkanlığında Eskişehir’den getirilen öğrencilere ve okula kırtasiye yardımı, öğrencilere çeşitli soru bankaları - okula dizüstü bilgisayar, sinevizyon, fotokopi makinesi okul idaresi ve öğrencilere takdim edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası