Ege Postası
Geri

Sanatçılar Tufan için buluştu

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün dağcılık branşı (KOBEDAK) üyeleri, Dağ – Doğa gezileri sırasında çektikleri fotoğrafları İzmirli sanatseverlerle buluşturdu.
Sanatçılar Tufan için buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Aralık 2012 Çarşamba 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konak Belediyesi Dağcılık Kulübü ( KOBEDAK) , 4000 kişilik dev kadrosuyla Türkiye’nin en güzel en çarpıcı yerlerini geziyor. Mevsimine göre her hafta 100- 150 kişilik gruplarla gittikleri gezileri fotoğrafla taçlandırıyor. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, KOBEDAK üyelerinin sergilediği fotoğraflarlın her birinin diğerinden değerli olduğunu belirterek, “ Ancak bu sergiyi anlamlı kılan minik Tufan’a yapılan bağış, İzmirli sanatseverler bu katkıyı esirgemeyecek” dedi.

      Son olarak üyeler dağ yürüyüşlerinden; Ağrı Dağı, Karçallar,  Kaçkarlar dağları tırmanışları sırasında çekilen fotoğrafların yer aldığı sergiyi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nde İzmirli sanatseverler ile buluşturdu. Doğada çekilen toplam 38 fotoğraf sergide yer aldı. Alper Güngör taş plak dinletisi eşliğinde sergiyi gezen sanatseverler fotoğraflara hayran kaldı.

        Serginin geliri minik Tufan’a

        Tabloları satılığa çıkaran üyeler, elde edilen gelir ile lösemi hastası 12 yaşındaki Tufan Mustafa Çiçek’e yardımda bulunacak. Türkiye’de ithalatı durdurulan Puri- Nethol adlı kemoterapi ilacını 2 sene boyunca kullanması gereken minik Tufan’a destek verilecek. KOBEDAK üyeleri, duyarlı sanatseverleri Tufan’a  destek olmaya davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası