Ege Postası
Geri

Şanlı Altay 99 yaşında

İzmir’in köklü spor kulübü Altay, 99. yılını görkemli bir şekilde kutladı. Konak Belediyesi'nin katkı sağladığı etkinliklere, 2 binin üzerinde taraftar katıldı. Belediye araçlarından taraftarlara pilav ve ayran servisi yapılırken, etkinlikler müzik yayını ile devam etti.
Şanlı Altay 99 yaşında
Haberler / Spor
17 Ocak 2013 Perşembe 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Altay Taraftar Derneği kulübün kuruluş tarihi 1914'ü simgeleyen saatte yani 19.14'te Gündoğdu Meydanı'nda kötü hava şartlarına rağmen meşalelerle ve konfetilerle büyük bir şov yaptı. Gündoğdu Meydanı'ndan Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne yürüyen taraftarlar tezahüratlar ve marşlar söyleyerek Altay’ın 99. yılını esnafın ve vatandaşların katılımıyla kutladı.
7 kez final oynadığı Türkiye Kupası’nı 2 defa müzesine taşıyan, Türkiye’nin UEFA ve Kupa Galipleri Kupası’na katılan ilk takımı olan, kadrosundan Mustafa Denizli gibi gol kralı, şampiyon ve Milli Takımlar Teknik Direktörü çıkaran Altay’ın 99. Yıl etkinliği Konak Belediyesi evsahipliğinde Fuar Anemon Otel’de devam etti. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın organize ettiği yemeğe kulüp yöneticileri, sporcular ve eşleri, eski başkanlar ve eski yöneticiler ile camianın önde gelen isimleri katıldı.
Üzerinde, Altay 99 yaşında yazılı büyük pastayı, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Altay Kulüp Başkan Ömer Hızlıok, Divan Başkanı Kemal Zorlu ve sporcular ile birlikte kesti.
Başkan Tartan, kulübün 99. yılını büyük bir gururla kutladıklarını belirterek, “Önümüzdeki yıl inanıyorum ki Altay’ın başarılarıyla 100. yılını çok daha görkemli kutlayacağız. Sporcularımızın tarihe geçecek bu onuru yaşatacaklarına inanıyorum” dedi.
Altay Kulüp Başkan Ömer Hızlıok, tam olarak hedefledikleri yerde olmadıklarını ifade ederek, “Birlik ve beraberlik duygusu gelecek için umutlandırdı. İnanıyorum ki, gelecek yıl Altay 100. yılını çok daha farklı kutlayacak” dedi.
Plaketler verildi
Yönetim kulübe katkılarından dolayı Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile birlikte Divan Kurulu'nda başkanlık yapan Erdoğan Tözge, Hanri Benasuz ve Kemal Zorlu'ya plaket verdi. Eski başkanlardan Halil Sürücü, Kemal Zorlu, Erdoğan Tözge'ye Erdinç Altınyeleklioğlu, Sabri Sevenoğlu, Mehmet Erdoğan, Nafiz Zorlu, Ahmet Taşpınar, Melih Tunç Tandoğan, Niyazi Konuşmaz da alkışlar eşliğinde plaketlerini aldı. Basketbol ve futbol takımlarında yer alan sporcuların imzaladığı kaptanların formaları, Altay 1914 Taraftarlar Derneği'ne armağan edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası