Ege Postası
Geri

Savcılıktan yakalama emri!

Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven ve dört bürokratı, Zabıta Müdürü Cemal Durmaz, Muhasebe Müdürü Nuri Afacan, Memur Reşat Akdoğan, Memur Halil İbrahim Tanık hakkında jeotermal araç ihalesi ile ilgili açılan davada tutuklama kararını Dikili Emniyet Müdürlüğü’ne ulaştığını Belediye Başkan vekilliğini seçimin yapıldığı gün egepostası okuyucularına duyurmuştu.
Savcılıktan yakalama emri!
Haberler / Yerel Politika
3 Aralık 2012 Pazartesi 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGEPOSTASI- Bugün tebligatın resmen yapıldığı ve Bergama Cumhuriyet Savcılığı Özgüven ile Eski Zabıta Cemal Gürsel Durmaz, Reşat Akdoğan, Su İşleri Müdürlüğü Tahsilatçısı Halil İbrahim Tanık, Eski Muhasebe Müdürü Nuri Afacan ve Erman Sezer’in jeotermal şirkete araç alımı ihalesi nedeniyle onanan hapis cezalarının infazı için çıkarılan yakalama emrini Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderdiği öğrenildi. Cezaların infazı için çıkarılacak yakalama emrinin de hemen emniyet müdürlüğü tarafında çıkarılacağı ifade edildi.

Koltuğa oturduğu anda aldığı ilk haber tutuklama kararı oldu haberi için tıklayın



ÖZGÜVEN İÇİN İNTERPOL DEVREYE GİRECEK
Bu neden ile Emniyetin cezası kesinleşmiş isimleri yakalamak için direkt harekete geçtiği öğrenildi. Diğer taraftan Yargıtay’ın hapis cezası kararını onamasından bir gün önce İsveç’e giden ve geri dönmeyeceği yönünde mesajlar veren eski Başkan Osman Özgüven’in Türkiye’ye getirilmesi için Interpol’den yardım isteneceği ileri sürüldü.

İTİRAZ RET EDİLDİ
Sağlık, iş ve ekonomik sıkıntı gibi nedenler ihalelerden ceza alan bürokratların avukatları tarafından yapılan itirazlara Bergama Ağır Ceza Mahkemesi’nden hapis ceza süreleri 1 yılı aştığı için ret cevabı geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası