Ege Postası
Geri

Seçim ateşini İzmir'de yakacak

Başbakan, AK'Parti İl Kongresi’nde yerel seçim propagandasını da başlatacak. Yönetim kademesinden bile sır gibi saklanan seçim sloganı da ilk kez açıklanacak
Seçim ateşini İzmir'de yakacak
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Eylül 2012 Perşembe 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Ak Parti’nin Arena’da yaptığı 1 milyon lira bütçeli İstanbul İl Kongresi’nden sonra gözler, 9Haziran’da Halkapınar Spor Salonu’nda yapılacak İzmir İl Kongresi’ne çevrildi. Kongre için 300 bin lira bütçe çıkarıldı. Bütçede en büyük pay, ilçelerden ücretsiz kaldırılacak otobüsler için ayrıldı. 15 bin kişilik salonda tribünlerin yanısıra zemine de oturma düzeni yapılacak. 

İstanbul İl Kongresi’nde kendi fotoğrafının bulunduğu 25 metrelik maketinin önünden konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için İzmir’de özel olarak üç boyutlu arka plan hazırlandı. FondaSaat Kulesi, efeler yer alacak. Kongre için salonda iki dışarda da iki olmak üzere toplam dört LED ekran kurulacak. Katılanlara 50 bin adet su ve kumanya dağıtılacak. Salona giremeyen katılımcılar için dışarıda branda gerilerek gölgelik oluşturulacak.
Başbakan Erdoğan konuşmak için kürsüye çıktığında karşı trübünden açılacak dev pankartta İzmir’in yerel seçimde kullanacağı slogan yer alacak. Ajansın parti yöneticilerine bile açıklamadığı bu sloganı, teşkilat ilk kez orada görecek. Gençlik kolları üyeleri, farklı renklerde tişörtler giyip ellerinde kartlar tutarak tribünlerde görseller oluşturacak.

BÜYÜK USTA İZMİR TAMAM” PANKARTI

İzmir görüntüleriyle oluşturulan klipte Başbakan Erdoğan, şiir okuyacak. Tribünlerde üzerinde “Mazilere bak yürü alnın yüzün ak yürü”, “Söz verdik sözümüzü tutacağız. 2014’te İzmir’i alacağız”, “Büyük usta İzmir tamam. Aşkınla coşkunla yola devam”, “İşte millet işte güç. Hedef 2023” yazılı brandalar açılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası