Ege Postası
Geri

Seçim eleştirilerine Soyer’den hizmet yanıtı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçim sürecinde kendisine yöneltilen eleştirilere, seçimden sonra hizmet yanıtı verdi. Soyer, mayıs ayında, İzmir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları paylaştı.
Seçim eleştirilerine Soyer’den hizmet yanıtı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2023 Perşembe 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, seçim süreci boyunca kendisine yönelik eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Soyer, Mayıs ayında yapılan hizmetleri paylaşarak,‘’Şimdi bunları bir kenara bırakıp sadece Mayıs ayında yaptığımız icraatları sizinle paylaşmak istiyorum’’ dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ‘’Seçim süreci boyunca benimle ilgili paylaşılan komik içeriklere epey güldüm. Şimdi bunları bir kenara bırakıp sadece Mayıs ayında yaptığımız icraatları sizinle paylaşmak istiyorum’ ‘diyen Başkan Soyer, Mayıs ayında yapılan belediye çalışmalarını paylaştı.

‘’Yaşayan Körfez hedefinde, tarihimizin en yoğun çalışmalarını yürütüyoruz. Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak 600 Milyon TL'lik yatırımımızın en önemli adımını attık. Türkiye'nin en büyük arıtma tesisi, Körfezimize nefes aldırmaya geliyor.

Olmaz denilen Narlıdere Metrosu'nu tamamen kendi imkânlarımızla oldurmayı başardık. 285 Milyon Euro maliyetli Narlıdere Metromuzun test sürüşünü, geçtiğimiz günlerde başarıyla gerçekleştirdik.

Kendi maliyetini karşılayacak Buca Metrosu'nda dev köstebeğimiz Mayıs'ta sahaya iniş yaptı. İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımını tam vaktinde bitireceğiz.

İzmir Türkiye’nin en dirençli kenti olacak dedik, o yolda hızla ilerliyoruz. Karşıyaka, Karabağlar, Gaziemir ve Bayraklı'da yürüttüğümüz kentsel dönüşüm projelerimiz, bu ay bitiş çizgisine daha da yaklaştı. Halk Konut'ta ise 18 kooperatife ulaştık.

İzmir’de kişi başına düşen yeşil alan miktarını 16 m²’den 30 m²’ye çıkarma hedefimizde çok büyük bir yol kat ettik. Fırat Yaşayan Parkı'nı Bucalılara kazandırdık.

Hasköy Atık Su Arıtma Tesisi'miz ile Türkiye tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdik. Atık suyu geri kazanarak çiftçimize tarımsal sulama için ücretsiz vermeye başladık.

İzmir’de kişi başına düşen yeşil alan miktarını 16 m²’den 30 m²’ye çıkarma hedefimizde çok büyük bir yol kat ettik. Fırat Yaşayan Parkı'nı Bucalılara kazandırdık.

Mayıs'ta İzmir trafiğini büyük derecede rahatlatan Otogar Viyadüğü'müzü hizmete aldık. Çok büyük bir yatırımla tamamladığımız proje, Buca ile Bornova’yı kesintisiz birbirine bağlıyor.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası