Ege Postası
Geri

Selam vermeyince sopayla dövdüler

İzmir'in Torbalı ilçesine bağlı Çapak Mahallesinde kahvehaneye selam vermeden giren Mehmet Erküven, 5 kişi tarafından darp edildi. Erküven, iddiaya göre saldırganlara telefonunu ve parasını da kaptırdı.
Selam vermeyince sopayla dövdüler
Haberler / İzmir
3 Haziran 2016 Cuma 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in Torbalı ilçesinde bir inşaatta çalışan 40 yaşındaki Mehmet Erküven, geçtiğimiz çarşamba günü iş bitiminde Çapak Mahallesindeki kahvehaneye çay içmek için girdi. Kahvenin içine selam vermeden giren Erküven’e iddiaya göre kahvedeki bir vatandaş vurgulu bir şekilde “Aleykümselam birader” dedi. Bunun üstüne başlayan tartışmada Erküven, iddiaya göre mahalleli tarafından darp edilmeye başladı. Tek başına saldırıya maruz kaldığını öne süren Erküven, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

3 GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU VERİLDİ 
Başına ve alnına dikiş atılıp 3 gün iş göremez raporu alıp jandarmaya şikayette bulunan Erküven, kavga sırasında cebindeki paraları ve telefonunu da çaldıklarını iddia ettiği saldırganların yakalanmasını istiyor.
Konuyu jandarmaya taşıyan Erküven, “İş çıkışı kahveye girdim. Dalgınlıkla selam vermeyi unuttum. Kahvede olan 20’li yaşlarda bir genç 'Aleykümselam birader' dedi. Ses tonlaması nedeniyle sözlü tartıştık. Daha sonra bana saldırmaya başlayınca mahalleli de kavgaya dahil oldu. Sopalarla bana saldırdılar. Beni ambulansla hastaneye kaldırdılar. Cep telefonum ve cebimdeki parayı çaldılar. Şikayetçi oldum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası