Ege Postası
Geri

Seli Kibar son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'in eski belediye başkanlarından 'Asfalt Osman' lakaplı Osman Kibar'ın oğlu, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener'in dayısı, 77 yaşındaki Seli Kibar yaşamını yitirdi. Seli Kibar, İzmir'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Seli Kibar son yolculuğuna uğurlandı
Haberler / İzmir
29 Mayıs 2014 Perşembe 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski belediye başkanlarından Osman Kibar'ın iki çocuğundan biri olan, son 10 yıldır solunum yetmezliği ve dolaşım bozukluğu ile mücadale eden Seli Kibar dün vefat etti. Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener'in de dayısı olan Seli Kibar için bugün öğlen İzmir'deki Alsancak Hocazade Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.



Seli Kibar'ın çocukları ile yeğeni Mahmut Özgener ve yakınlarının taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine İzmir iş dünyasından Kemal Çolakoğlu, Öner Akgerman, Bülent Akgerman, Ricardo Enrico Aliberti, Samim Sivri, Selim Özgörkey, Erdoğan Özgörkey, İlhan Gürel, Haluk Özsaruhan, Yiğit Tatış ile CHP'li Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın da aralarında bulunduğu yüzlerce kişi katıldı. Seli Kibar, kılınan cenaze namazının ardından Bornova'daki Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası