Ege Postası
Geri

Selvitopu'ndan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti

Partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeniden aday gösterilen Karabağlar İlçe Başkanı Muhittin Selvitopu, Ankara’da Kılıçdaroğlu ile görüştü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden Başkan Selvitopu, Karabağlar’da yeniden partisinin bayrağını dikme sözü verdi. Kılıçdaroğlu da ‘Başkana sahip çıkın’ mesajı verdi. Selvitopu'ndan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti
Selvitopu'ndan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti
Haberler / Yerel Politika
30 Ocak 2019 Çarşamba 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Partisi tarafından yeniden aday gösterilen CHP Karabağlar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, beraberinde İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile Ankara’ya giderek partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yeniden aday gösterildiği için teşekkür eden Başkan Muhittin Selvitopu, Karabağlar’da devam eden projeler ile yapımı tamamlanan kız yurdu, Yaşar Kemal Mahallesi’ndeki Pazar yeri hakkında bilgi verdiğini söyledi.

BİTEN PROJELERİN AÇILIŞINA KILIÇDAROĞLU’NU DAVET ETTİ

Başkan Kılıçdaroğlu’na yeni bir ilçe binası alımıyla ilgili bir süre önce başlatılan çalışmalar hakkında da bilgi verdiğini kaydeden Başkan Muhittin Selvitopu, önümüzdeki birkaç ay içinde yeni ilçe binasında hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ‘BAŞKANA SAHİP ÇIKIN’ MESAJI

Görüşme hakkında bilgi veren Karabağlar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, “Tekrar aday gösterildiğim için teşekkür ettim kendisine. Biten yurt binamız var. Barış Semt Merkezi var. Bir de Yaşar Kemal Mahallesi’nde Pazar yeri var. Önümüzdeki aylarda bunların açılışını gerçekleştireceğiz. Kendisini de davet ettim. Programlayalım dedi. Önümüzde yoğun bir program olacak. Karabağlar’ı ve İzmir’i seviyorum, başkana sahip çıkın dedi. Karabağlar’da seçimi daha yüksek bir oyla yeniden kazanacağımızı, CHP iktidarını ilçemizde devam ettireceğimizi kendisine arz ettik” şeklinde bilgi verdi.

ALİ İHSAN YILDIZ: 3-4 AY İÇİNDE YENİ İLÇE BİNAMIZDA OLACAĞIZ

Görüşmede CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da, yeni ilçe binası için 150 bin lira bağış topladıklarını, genel merkezden de katkı alacaklarını belirterek, şu bilgileri verdi:

“Mülk edinme fonuna başkan aday adaylarımız ve meclis üyelerimiz bağışlarda bulundu. Yaklaşık 150 bin lira toplandı şu ana kadar. Eski İzmir Caddesi üzerinde, Bozyaka’da ana cadde üzerinde yapımı bitmek üzere olan bir binanın dairesini satın alacağız. Yaklaşık 140 metrekare olacak ve ilçe binası olarak kullanılacak bir şekilde dizayn edilecek. Mülk sahibi ile pazarlığımızı yaptık, henüz sözleşmeyi imzalamadık. Genel merkez yöneticilerimizle de konuştuk onlar da mülk edinme fonundan bir miktar aktaracak. Kalan kısmını da yine bağışlarla karşılayacağız. 3-4 ay içinde yeni ilçe binamızda çalışmaya başlayacağız. Gerçekleştirmek istediğim bir iki önemli projeden biriydi. Son aşamaya gelinmek üzere. Sözleşmesini yaptıktan sonra birkaç ay içinde teslim almış olacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası