Ege Postası
Geri

Şengül: Kocaoğlu'nun en büyük projesi...

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. Kocaoğlu’nun derdinin İzmir olmadığını söyleyen Şengül, “Kocaoğlu ancak bir projeyi iyi yapıyor, o da ‘çamur atma’ projesi” dedi.
Şengül: Kocaoğlu'nun en büyük projesi...
Haberler / Yerel Politika
3 Mart 2014 Pazartesi 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Aliağa’da düzenlenen dayanışma kahvaltısında partililerle buluştu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na sert eleştirilerde bulundu. Kocaoğlu’nun İzmir’i değiştirecek projeleri bulunmadığını, kaldırım projeleriyle İzmirlilerin gözünü boyadığını söyleyen Şengül, “İzmirliler Kocaoğlu’nun makyaj operasyonlarına inanmıyor” dedi.
 
İZMİRLİLER BU KAMBURLA GEZMEK İSTEMİYOR
 
Şengül şu açıklamalarda bulundu;

“Sayın Aziz Kocaoğlu, İzmir’i köy görüntüsünden kurtaracak projeler açıklamak yerine Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın izmir’in çehresini değiştirecek projelerine çamur atmaya kalkışıyor. İzmir’i değiştirecek, kalkındıracak bir proje vizyonuna sahip olmadığı için kendi küçük dünyasına İzmir’i hapsetmeye çalışıyor. Ancak İzmir böyle bir kent değil. İzmir, Kocaoğlu’nun ufuksuz, çapsız dünyasına sığabilecek bir kent değil. Kocaoğlu kusura bakmasın ama İzmir için kendisi büyük bir kamburdur ve İzmirliler artık bir 5 yıl daha bu kamburla gezmek istemiyor. İnanıyorum ki İzmirliler, 30 Mart’ta İzmir’in yıllarını heba eden Kocaoğlu’dan bunun hesabını sorup, kendisini emekli edecek ve çiftliğine gönderecektir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası