Ege Postası
Geri

Şengül'den Kocaoğlu'na jet yanıt

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Aziz Kocağlu’na cevap verdi. Kocaoğlu’nun kaybetme korkusunun kimyasını bozduğuna söyleyen Şengül, “Sayın Kocaoğlu nasıl siyaset yapacağını öğrensin. Kocaoğlu’nun bu gerginliği İzmirli’ye verdiği sözlerini yerine getiremediğinden ve sorgulanma kaygısından dolayı mı diye merak ediyorum. Ama Sayın Kocaoğlu hiç merak etmesin, bu seçimlerde kendisini emekli edip çiftliğine ve tavuklarına kavuşturacağız” diye konuştu.
Şengül'den Kocaoğlu'na jet yanıt
Haberler / Yerel Politika
30 Kasım 2013 Cumartesi 17:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Şengül, “Sayın Kocaoğlu EXPO sonrası hemen yaptığımız yorumlara rijit ve suçlayıcı bir yaklaşımda bulundu. Ayrıştırıcı yorumlar yaptı. Kocaoğlu önce kendi partisinin mensuplarının ve milletvekillerinin yaptığı açıklamalara baksın. Bizim yaptığımız açıklamalar çok daha sağduyulu, yumuşak ve toparlayıcıydı.

Kendi partisinin milletvekillerine karşı üslup noktasında en ufak eleştiri getirmezken bize niye bu şekilde saldırıyor. Acaba eleştirilerimizde kendisini rahatsız eden bir şey mi var da bu derece saldırgan bir üslupla bize cevap verdi'

Sayın Kocaoğlu sıkıştığında hemen edindiği bazı kötü alışkanlıkları devreye sokuyor. Üstü kapalı bir şekilde çamur at izi kalsın mantığıyla bize saldırarak siyaset yaptığını zannediyor. Eğer bu beceriksiz başkanın elinde herhangi bir bilgi, belge varsa adam gibi, mertçe çıkıp ortaya koysun. Bu mantıkla konuşacak olursak kendisiyle ilgili o kadar söylenecek şey var ki; biz bunları nezaketimizi bozmamak için dile getirmiyoruz” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası