Ege Postası
Geri

Sertel BİK Sakarya Şube Müdürü'nü hastanede ziyaret etti

Sakarya'da yerel gazete sahibinin Basın İlan Kurumu şube müdürü ve denetçilerine gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı haber alır almaz Sakarya'ya hareket eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Atilla Sertel, saldırıda yaralanan Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Başkanı Recep Bolat’ı hastanede ziyaret etti.
Sertel BİK Sakarya Şube Müdürü'nü hastanede ziyaret etti
Haberler / Güncel
27 Eylül 2012 Perşembe 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’nde tedavi gören Bolat’ı ziyaret eden Sertel, hastane çıkışında AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırı nedeniyle çok üzgün olduklarını söyledi.

Saldıyı gerçekleştiren gazete sahibinin asla bir gazeteci veya gazete sahibi olarak anılmayacağını, eli kanlı bir katil olarak anılacağını belirten Sertel, ”Bundan sonra, bu konularda Basın İlan Kurumu’nun tedbir alarak bu tip problemli insanların yanına gitmesi lazım. Devrim kardeşime Allah’tan rahmet, Basın İlan Kurumu’na da başsağlığı diliyorum” dedi.

Sertel, saldırıya ilişkin şunları söyledi:

”Olayı bu raddeye getirecek hiçbir şey yok, olayı gerçekleştiren şahıs sadece Basın İlan Kurumu’ndan kurallara uymadığı için geçen sene bir miktar para cezası yemiş. Bu para cezası nedeniyle cana kıyıyor. Yani bu normal bir insanın yapacağı bir iş değil. Bunu yapana ‘insan’ demek mümkün değil. Para cezası yüzünden insan insanın canına kıyar ? Bu eli kanlı katilin bir an önce yakalanmasını temenni ediyoruz. Biz de olayın takipçisi olacağız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası