Ege Postası
Geri

Sevgililer Günü’nde Karabağlar’da eğlence ve nikah

Karabağlar Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü çeşitli etkinliklerle renklendirecek. Söyleşi, tiyatro ve Suat Suna konserinin de yer alacağı Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, 50 çifte toplu nikah töreni yapılacak.
Sevgililer Günü’nde Karabağlar’da  eğlence ve nikah
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2013 Pazartesi 17:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Karabağlar Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü çeşitli etkinliklerle renklendirecek.
Söyleşi, tiyatro ve Suat Suna konserinin de yer alacağı Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, 50 çifte toplu nikah töreni yapılacak.
12 Şubat’tan itibaren Sevgililer Günü etkinliklerinin başlayacağı Karabağlar Belediyesi’nde, ilk olarak Yazar Cezmi Ersöz “Derinliğine Kimse Sevgili Olmadı” konulu söyleşiyle sevenleriyle buluşacak. Yazar söyleşisinin ardından sevgililer gününe özel kitabını imzalayacak. Etkinliklerin ikinci gününde, Mine Artu’nun yazıp Necmi Yapıcı’nın yönettiği “Benimle Delirir Misi? adlı tiyatro oyunu sahnelenecek. Evliliği ve aşkı, anlatan iki perdelik komedi izleyenleri kahkahaya boğacak.
14 Şubat günü düzenlenecek toplu nikah töreninde ise, Karabağlar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreniyle 50 çiftin nikahları kıyılacak. Çiftler nikah törenlerinin ardından Rapsodi Grubu’nun Latin dansının örnekleri sergileyeceği “Tango ve Aşk Gecesi”yle dans edip, eğlenecekler. Sevgililer Günü etkinliklerinin sonunda ise Türk Pop ve Klasik Batı Müziği’nin önemli ismi Suat Suna, en güzel aşk şarkılarıyla unutulmaz bir konser verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası