Ege Postası
Geri

Sevgililerden ilginç siparişler

İZMİR’de Sevgiler Günü’nde romantizm rüzgarları esecek. Çiçekçilere gelen ilginç siparişler, kenti adeta film platosuna çevirecek. Bir kadının üçüncü kattaki evinin balkonuna 300 balonla kırmızı gül yükseltilecek, ya da bir hamal ziline bastığı kapı açıldığında eşiğe sırtındaki bin gülü bırakacak.
Sevgililerden ilginç siparişler
Haberler / İzmir
13 Şubat 2013 Çarşamba 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kimileri 'Sevgiye paha biçilmez' diyerek eleştirse de, Sevgililer Günü’nde tüketim çılgınlığı yaşanıyor. Unutulmaz anlar için bütçelerini zorlayanlar yaratıcılıklarıyla adeta film sahneleri yaratıyor. İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Mesut Tutar, bu yıl aldıkları ilginç siparişleri şu sözlerle anlattı:

"Bir aşık, sevgilisinin evinin önüne helikopterle gül dökecek, bir diğeri yatak odasını gül yapraklarıyla donatacak. Bir sevgili, 14 Şubat sabahı evden çıkmak için kapıyı açtığında kapıda kırmızı kalp ve güller bulacak, asansör de tüller ve çiçeklerle süslenecek. Şanslı bir kadının üçüncü kattaki balkonuna 300 balonla büyük bir sepet içinde kırmızı gül yükselecek. Bir hamal kapıyı çalacak ve sırtındaki bin gülü eşiğe bırakacak. At arabası ile evin önüne gül döktürmek isteyenler de oldu."

HEPSİNİN FİYATI VAR

Film sahnesi gibi gerçekleşecek bu romantik jestlerin bedeli de yüksek. Yatak odasına gül yaprakları 2 bin lira, hamal sırtında bin gül 3 bin lira, at arabasıyla evin önüne getirilecek gül 4 bin lira, 300 balonla yükselecek gül sepeti 5 bin lira. 'İlahi aşk'ı simgeleyen mavi orkidenin tanesi 250 lira.

Çiçekçiler Odası Başkanı Tutar, kadınların da erkekler kadar sipariş verdiğini belirterek, özellikle babaların, eşlerinin yanı sıra kız çocuklarına ve annelerine de gül gönderdiğini söyledi.(Elif DEMİRCİ-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası