Ege Postası
Geri

Seferihisar kabusu bitmiyor

AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı’nın gecikmeli olarak ödediği 3 bin 120 liralık yemek faturasının yankıları sürerken 21 Mart 2011 tarihli 248 liralık ödenmeyen borç daha olduğu ortaya çıktı.
Seferihisar kabusu bitmiyor
Haberler / İzmir
12 Şubat 2013 Salı 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı’nın başı yemek faturaları yüzünden dertten kurtulmuyor. Seferihisar Öğretmenevi’nde 2011 seçimleri öncesi milletvekili adayları için düzenlenen yemeğin 3 bin 120 TL’yi bulan faturası gecikmeli olarak ödenmiş ancak yaşanan süreç uzun süre kamuoyunun gündemini meşgul etmişti. ‘Ödenmeyen fatura’ haberinin basına yansımasının ardından Seferihisar Öğretmenevi’nin iki idarecisi koltuğunu kaybetti. Seferihisar Öğretmenevi Müdürü Sibel Doğan ve Müdür Yardımcısı Tarık Karaman, yaşanan sürecin ardından görevlerinden alınarak öğretmen olarak tayinleri çıkarıldı. Müdür Sibel Doğan Asil Nadir Lisesi’ndeki görevine Müdür Yardımcısı Tarık Karaman da Tepecik İlköğretim Okulu’ndaki kadrosuna geri döndü.

İKİNCİ BİR BORÇ DAHA VAR

İki öğretmenin başını yiyen ‘fatura krizi’ atlatıldı derken başrolünde yine AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı’nın olduğu ödenmeyen bir fatura daha olduğu ortaya çıktı. Yine Seferihisar Öğretmenevi’nde verilen AK Parti İlçe Başkanlığı toplu yemek ve kahvaltı için düzenlenen bin 248 lira 29 kuruşluk yemek faturasının sadece bin liralık kısmının ödendiği, 248 lira 29 kuruşluk borcun Seferihisar Öğretmevi hesaplarında ‘borç’ olarak durduğu anlaşıldı. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ümit Cingöz, ’21 Mart 2011 tarihli yemek faturasından kalan borç miktarıyla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi. CHP Milletvekili Alaattin Yüksel’in ‘ödenmeyen yemek faturası ve iki idarecinin görevden alınmasını meclis gündemine soru önergesi olarak taşınmasına atıfta bulunan Cingöz, “bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum” dedi.

MÜDÜR VE YARDIMCISI NEDEN GÖREVDEN ALINDI'
Seferihisar Öğretmenevi Müdürü Sibel Doğan ve Müdür Yardımcısı Tarık Karaman’ın neden görevden alındığı ise hala netlik kazanmadı. Sibel Doğan’ın 3 yıllık görev süresinde daha önce zarar eden kurumu kara geçirdiği denetim raporlarına yansımışken, ödenmeyen yemek faturası tartışmalarının ardından apar topar görevden alınması kafaları karıştıran bir gelişme olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası