Ege Postası
Geri

Şiddetli yağmur İzmir'de hayatı felç etti

İZMİR'de, akşam saatlerinde şiddetli rüzgar ile başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yolda araçlar, kaldırımda da vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekti. Bazı ev ve işyerlerinin zemin katlarında küçük çaplı su baskınları meydana geldi.
Şiddetli yağmur İzmir'de hayatı felç etti
Haberler / İzmir
17 Ocak 2013 Perşembe 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- Ülkenin batı kesimlerini etkisi altına alan yağmur, dün saat 19.30 sıralarında sağanak olarak yağmaya başladı. Yaklaşık 45 dakika şiddetli rüzgar ile yağan sağanak, İzmir'de hayatı olumsuz etkiledi. Tıkanan rögarlar taştı, yollar sularla doldu. Araçların sokak ve caddelerde, hazırlıksız yakalanan bazı İzmirliler de kaldırımlarda ilerlemekte güçlük çekti. Zemin katta kalan ev ve işlerinde küçük çaplı su baskınları meydana geldi.

METREKAREYE 26.6 KİLOGRAM YAĞDI

İzmir'de, akşam saatlerinde şiddetli rüzgar ile başlayan sağanak yağmur sonucu THY'ye ait yolcu uçağı rötar yaptı. Ankara'dan İzmir'e gelen uçağın hava muhalefeti nedeniyle, saat 20.40'da, Bodrum Havaalanı'na iniş yaptığı ve 1 buçuk saatlik bir beklemenin ardından İzmir'e tekrar hareket ettiği öğrenildi. Adnan Menderes Havaalanı yetkilileri, hava durumunun iyi olduğunu ve uçuşlarda şuan için herhangi bir sorunun yaşanmadığını kaydetti. Öte yandan, kent merkezine 26.6 kilogram yağışın düştüğü ve rüzgarın hızının da zaman zaman saatte 70 kilometreye ulaştığı bildirildi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası