Ege Postası
Geri

Silopi’de yaralanan polis amirinin sağlık durumu iyi

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki emniyet amirliğine parça tesirli el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Patlamada yaralanan emniyet amiri Aşir Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Cizre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına...
Silopi’de yaralanan polis amirinin sağlık durumu iyi
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2013 Cuma 04:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırnak'ın Silopi ilçesindeki emniyet amirliğine parça tesirli el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Patlamada yaralanan emniyet amiri Aşir Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Cizre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Yıldız'ı AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmit Emin Dindar ziyaret etti.

Şırnak merkez ile Silopi ve Cizre ilçelerinde Suriye'nin kuzeyine yerleşen terör örgütü PKK'nın kolu PYD için kutlama yapan gruplar daha sonra bazı kurumlara saldırdı. Silopi İlçe Emniyet Amirliği binasına saat 23.30 sıralarında parça tesirli el yapımı patlayıcı atıldı. Nöbetçi emniyet amiri Aşir Yıldız göğsünden yaralandı. Yıldız, ilk tedavisi Silopi Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yıldız’ın sağlık durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi.

Yaralı amiri Cizre Kaymakamı Şenol Koca, Silopi Kaymakamı Suat Demirci ve Şırnak İl Emniyet Müdürü Avni Usta ziyaret etti. İlerleyen saatlerde de 3 gündür bölgede bulunan Şırnak AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Dindar da hastaneye geldi. Çıkışta gazetecilere konuşan Dindar, polis amirinin hayati tehlikesinin olmadığını ifade etti. Dindar, “Burada bir polis memurumuz ufak bir yaralanma geçirdi. Bir de başka 4 polis memuru da kazada hafif yaralandı. Onları ziyaret ettik. Hayati bir tehlike yoktur. Allah’ın izni ile bir problem teşkil etmez. Şu anda her hangi bir sevk durumu gözükmüyor. Şu anda serviste istirahat ediyor. Bölgemiz bu tür şeylerle değil, barış ile sevgi ile ve muhabbet ile anılması gereken bir bölgedir. Yarın sayın Başbakanımızın da gelmesi bekleniyor. Daha temkinli davranılması gerekiyor. Hem Silopi hem Cizre ve hem de Şırnak halkına saygı ve sevgilerimle şunu söylüyorum. Ne olur gelin birlikte barışa katkı sağlayalım. Hiçbir şey yapmasak da kendi evlerimizde bu barış için dua edelim. Çünkü birliktelikten kuvvet doğar. Hizmet etmekten millet memnun olur” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası