Ege Postası
Geri

Sıralı Mahallesi'nden Başkan Akdoğan’a teşekkür

Niğde Belediyesi'nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sıralı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.Niğde Belediyesi tarafından şehir genelinde hızlı bir şekilde devam eden...
Sıralı Mahallesi'nden Başkan Akdoğan’a teşekkür
Haberler / Genel
7 Temmuz 2013 Pazar 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Niğde Belediyesi'nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sıralı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.

Niğde Belediyesi tarafından şehir genelinde hızlı bir şekilde devam eden çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Elhacı Mahmut Caddesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a, esnaf ve mahalle sakinleri teşekkür etti. Sıralı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz ise yaptığı açıklamada, “Mahalle sakinleri ve şahsım adına Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Sıralı Mahallesi Muhtarı İbrahim Gürbüz, “Sıralı mahallemiz caddeleri, Paşakapı ve İstasyon caddemize birinci sınıf asfalt atıldı. Kaldırımlarımız tamamen yenilendi. Bu çalışmaların yanı sıra Elhacı Mahmut caddemizin de asfaltlanması gerçekleştirildi. Elhacı Mahmut caddemize en iyi şekilde asfalt serimi yapıldı. Bu çalışmaları, bizler ve vatandaşlarımız en iyi şekilde görüyoruz. Diğer yandan, Sıralı Mahallesi'nde bulunan eski evler yıkıldı ve Sıralı Camii çevresindeki alan ücretsiz otopark haline getirildi. Ayrıca, yıllardır çözüm bulunamayan ‘melek girmez’ adında birahanelerle dolu bir sokağımız vardı. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan, göreve geldiği ilk yıllarda bu eğlence mekanlarının şehir dışına taşınmasını sağladı. Bu çok büyük bir hizmet, bu büyük hizmetin gerçekleşmesini bugüne kadar kimse sağlayamamıştı. Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a, şahsım ve mahalle sakinleri adına çok teşekkür ediyorum. Niğdemize ve mahallemize verdiği hizmetten dolayı vatandaşlarımız ve biz çok memnunuz. Allah başkanımızdan razı olsun.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası