Ege Postası
Geri

Yonca Yaşam Merkezi törenle açıldı

Görünümünü 3 yapraklı yoncadan alan Ankara Keçiören Belediyesi Yonca Yaşam Merkezi’nin resmi açılışı törenle yapıldı. Hanımeli Lokali, Beylerbeyi Lokali ve Şehzade Gençlik Merkezi adlı üç bölümden oluşan Yonca Yaşam Merkezi, Keçiören’i...
Yonca Yaşam Merkezi törenle açıldı
Haberler / Genel
7 Temmuz 2013 Pazar 15:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Görünümünü 3 yapraklı yoncadan alan Ankara Keçiören Belediyesi Yonca Yaşam Merkezi’nin resmi açılışı törenle yapıldı. Hanımeli Lokali, Beylerbeyi Lokali ve Şehzade Gençlik Merkezi adlı üç bölümden oluşan Yonca Yaşam Merkezi, Keçiören’i Ankara’nın yükselen değeri haline getiren projeler arasında yer aldı.

Düzenlenen açılış törenine AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan da katıldı. Haluk İpek, yaptığı konuşmada, “Temeli atılırken buradaydım ve bu sorumluluk ile açılışa da katılıyorum. Yonca Yaşam Merkezi bölgeye güzel bir hizmet sunacak. Bundan daha iyisini Keçiören’e yapmayı Allah nasip etsin. Böyle güzel çalışmalarından ötürü Başkana ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

“KEÇİÖREN BİR HUZUR YERİ OLDU”

Türkiye’nin en büyük probleminin köyden kente plansız göç olduğunu belirten İpek, AK Parti iktidarının bu konuda geçmiş hükümetlerden çok daha fazla çözüm ürettiğini ifade etti. İpek, “Keçiören’in 1 milyon nüfusu var. Türkiye’deki 76 kişiden birisi Keçiören’de yaşıyor. 300 bin nüfuslu bir ilçeden üç kat daha fazla çalışmamız lazım. AK Parti belediyesi sayesinde şehirde yaşamanın bütün avantajları Keçiören’de de var. Keçiören’de birçok hizmet yapıldı ama bu bizim için yeterli değil. Çünkü kaynaklar sınırlı, ihtiyaçlar sınırsızdır.” diye konuştu. Haluk İpek, Gezi Parkı olayları ile ilgili değerlendirmelerde de bulunurken, Keçiörenlilerin bu olaylara destek vermediğine dikkat çekerek, “Bu yüzden Keçiören bir huzur yeri oldu. Olaylara dahil olmadıkları için tüm Keçiörenlilere teşekkür ederim. Bu olayları şuna benzetiyorum; ‘Yoğurt dolu bir kaba mukavvanın batırılmasıdır.’ İlk başta etkiler gibi gözüktü, ama zamanla eridi eridi ve yok oldu gitti.” mesajını verdi.

"HER YAŞA HİTAP EDİYOR"

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise hizmete giren merkezin üç ana bölümden oluştuğunu belirterek, “Hanımeli Lokali, 18 yaşını tamamlamış bütün hanımlarımıza hitap ediyor. Hanımlar burada spor yapabiliyor, mutfak becerisini artırmaya yönelik çalışmalara katılabiliyor, kuaför salonu ve güzellik merkezlerinden faydalanabiliyor. Beylerbeyi Lokali’nden 35 yaş üzeri beyler faydalanabiliyor. Lokalde keyifli vakit geçirebilecekleri bir dinlenme salonunun yanısıra, sağlık odası ve seminer salonu da yer alıyor. Şehzade Gençlik Merkezi de 15-25 grubu arasındaki tüm gençlerimize hizmet veriyor. Gençlerimiz burada eğitim ve seminerlere de katılabiliyor, çeşitli spor aktiviteleri yapabiliyorlar.” bilgisini paylaştı. Merkezde vatandaşların kişisel gelişimini sağlayacak aktivitelere de yer verildiğini kaydeden Başkan Ak, “Müftümüz ile yaptığımız çalışmalar neticesinde merkezimizde Kur’an kursu hizmeti de veriyoruz.” diye konuştu.

Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim de Yonca Yaşam Merkezi’nin bölgeye her anlamda fayda sağlayacak bir yapı olduğunu belirterek, “Böylesine güzel hizmetlerinden ötürü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmalar ardından, Yonca Yaşam Merkezi’nin açılışı kurdele kesilerek yapıldı. Havai fişek gösterileri ile renklenen açılış töreni, kokteyl ile sona erdi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası