Ege Postası
Geri

Şişlililer, ilçelerine daha fazla park istiyor

Şişli’de oturan vatandaşlar, semtlerinde daha fazla park, yeşillik ve sosyal alan yapılması için Şişli Meydanı’nda imza topladı ve protesto gösterisi düzenledi. Gezi Parkı olaylarından sonra haftada bir kez toplanmaya başlayan Şişli’de...
Şişlililer, ilçelerine daha fazla park istiyor
Haberler / Güncel
24 Ağustos 2013 Cumartesi 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şişli’de oturan vatandaşlar, semtlerinde daha fazla park, yeşillik ve sosyal alan yapılması için Şişli Meydanı’nda imza topladı ve protesto gösterisi düzenledi.

Gezi Parkı olaylarından sonra haftada bir kez toplanmaya başlayan Şişli’de oturan bazı vatandaşlar ‘Şişli Forumu’ adı altında bir grup oluşturdu. Oturdukları ilçede beton yığınlarının, gökdelenlerin ve alışveriş merkezlerinin çok fazla olduğunu ifade eden vatandaşlar, Şişli’ye daha fazla park ve bahçe yapılması, sosyal alanların inşa edilmesi için Şişli Meydanı’nda imza toplamaya başladı. Vatandaşlar imza kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

Mahalleli olarak taleplerini belediyeye anlatmak için güç birliğinde bulunmak istediklerini belirten Işılay Kaya, “Daha çok yeşil alan istiyoruz. Bu bölgede her yer AVM. Boş alan yok. Sosyal ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz ve çocuklarımızı barındırabileceğimiz kreşler istiyoruz.” dedi.

Grup adına yapılan açıklamada da yeşil alanın önemi vurgulandı. Vatandaşlar açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası