Ege Postası
Geri

Karısını bıçaklayan koca dövülerek hastanelik edildi

Kocaeli'nde tartıştığı karısını bacağından bıçaklayan Ceyhun Y. (27), olayı öğrenen eşinin dayısı ve kendi kardeşleri tarafından öldüresiye dövüldü. Dayaktan kaçmaya çalışan şahsı polis ekipleri kurtardı.İddiaya göre olay...
Karısını bıçaklayan koca dövülerek hastanelik edildi
Haberler / Güncel
24 Ağustos 2013 Cumartesi 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli'nde tartıştığı karısını bacağından bıçaklayan Ceyhun Y. (27), olayı öğrenen eşinin dayısı ve kendi kardeşleri tarafından öldüresiye dövüldü. Dayaktan kaçmaya çalışan şahsı polis ekipleri kurtardı.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: İzmit ilçesi Gültepe Mahallesi'nde ikamet eden Ceyhun Y. ile eşi Elveda Y. arasında kavga çıktı. Kavganın giderek büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Ceyhun Y. mutfaktan eline aldığı bıçak ile eşi Elveda Y.’yi bacağından 2 defa bıçakladı. Sesleri duyan ve eve gidince manzara karşısında öfkelenen Ceyhun Y.’nin öz kardeşleri Yaşar Y. ile Ramazan Y. ve Elveda Y.’nin dayısı Semih K. olayı gerçekleştiren Ceyhun Y.’yi dövmeye başladı.

Yengelerini bıçakladığı için oldukça sinirli olan kardeşleri ile karısının dayısı tarafından darp edilen Ceyhun Y. kaçmaya başladı. Öfkeli kardeşler ve eşinin dayısının kovaladığı şahıs, olayı ihbar alarak bölgeye gelen polis ekiplerine sığındı. Polis hem Ceyhun Y.’yi hem de diğer şahısları gözaltına aldı.

Eşi tarafından bıçaklanan Elveda Y., Seka Devlet Hastanesi'ne, kardeşleri ve eşinin dayısından dayak yiyen Ceyhun Y. ise Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili polis ekipleri 2 ayrı dosya hazırladı. Ceyhun Y.’yi döven kardeşleri ile eşinin dayısının darp iddiası ile ifadeleri alınarak şikayetçi bulunmadığı için serbest bırakıldı. Ceyhun Y. ise hastanede biten işlemlerinin ardından polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Eşi ile tartıştığını, bir anlık öfke ile olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilen Ceyhun Y. adli mercilere sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası